Over Nikki

Lang gekoesterde droom....

Ik ben Nikki Spenkelink en 'By Nikki Mode&zo' is mijn tastbare droom winkel.

Mode heeft me altijd gefascineerd, een opleiding fashion management was dan ook een logische keuze en aansluitend deed ik Small Business en Retail management. Daar nam By Nikki Mode&zo al vorm aan door het schrijven van mijn ondernemingsplan. Toen sloeg echter de twijfel toe: het waren moeilijke tijden voor de ondernemer en een baan in de schoenenbranche leek een goede keuze. Na een jaar kreeg ik een kans die ik met beide handen aangreep. Het pand waarin het voormalige bedrijf van mijn ouders, bloemenwinkel klavertje vier, gevestigd was kwam vrij: nu of nooit! By Nikki was een feit.

Grote merken, kleine merken

Bij ons vind je elke week een nieuwe aanvulling op het assortiment. Alle items worden door mij persoonlijk met zorg uitgezocht en samengesteld. We zijn altijd op zoek naar unieke merken, gaan 2 keer per jaar naar de modebeurs en lezen alles wat los en vast zit over de nieuwste trends en stijlen. Kijk snel op onze Facebook of Instagram pagina: we posten bijna dagelijks foto's van de huidige collectie.

&zo

&zo staat voor accessoires, sjaals, schoenen, het complete plaatje! Ons toekomst perspectief is om dit nog verder uit te breiden zodat je voor alle gelegenheden een perfecte, complete outfit kunt samenstellen bij ons in de winkel.

Koffie

Voor vaste klanten is mijn zus, steun en toeverlaat Anouk een bekend gezicht en ook mijn ouders spelen voor en achter de schermen een grote rol. Die persoonlijke betrokkenheid, oprechte belangstelling en saamhorigheid komen tot uiting in onze benadering naar de klant. Je kunt altijd binnenlopen om ongestoord te shoppen, voor advies, een praatje: bij ons staat de koffie altijd klaar!


Everyday is a fashion show and the world is your runway
- Coco Chanel-