×

Titel

Text

Retouren 

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling retour wilt sturen.

Als u dus iets wilt retourneren mag dit binnen 14 dagen na factuurdatum. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, dus niet gedragen, niet gewassen, niet met vlekken/make-up en nog voorzien van kaartjes, storten wij binnen 10 werkdagen het bedrag terug op de door u gebruikte rekening.

De kosten van het verzenden van de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wordt er een artikel geretourneerd uit een bestelling van boven de €50,- waarbij geen verzendkosten betaald zijn geldt het volgende: brengt deze retourzending het aankoopbedrag van uw gehouden bestelling onder de €50,-  dan brengen wij  €5,95 administratiekosten in rekening. 

SALE en aanbiedingen mogen niet meer retour ivm de hoge afprijzing.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@by-nikki.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.